Volledige verzorging van alle huisdieren

Dierenarts - Kleine huisdierenIn de praktijk Nysen/Van Gils kan u terecht voor consultaties voor alle huisdieren in Ravels. De praktijk beschikt over een wachtzaal, een zaal met ruime kooien en een consultatieruimte waar er aan eerstelijnsgeneeskunde bij huisdieren wordt gedaan. Bekijk de foto’s van onze accomodatie.

Advies:

De goede gezondheid van uw huisdier hangt samen met een consequente verzorging. Tandhygiëne, de nodige vaccinaties, ontwormen en ontvlooiïen zijn zeer belangrijk. Hiervoor beschikt de praktijk over een eigen apotheek. Peter Nysen is een ervaren dierenarts. Hij geeft deskundig advies en zorgt voor de juiste dosis.

Bij ziekte of andere problemen wordt er tijdens de consultatie snel een correcte diagnose gesteld en een verdere behandeling opgestart. Indien nodig verwijzen Peter en Kaat u door naar een specialist.

Voeding:

U kan in de praktijk in Ravels perfect gebalanceerde dierenvoeding kopen van de merken Hill’s, Specific en Healthy Dog. Healthy Dog is natuurlijke dierenvoeding zonder onnodige toevoegingen. De praktijk in Ravels is het enige verkooppunt in de regio. Uiteraard kan u bij dierenarts Nysen terecht voor deskundig advies over gepaste voeding voor uw huisdieren.

Wachtdienst:

Dierenartsen Peter Nysen en Kaat Van Gils zijn altijd bereikbaar. Voor spoedgevallen kan u bellen of sms'en naar het nummer van de praktijk: 0473/52.50.50.

Huisbezoeken:

Indien u niet de mogelijkheid hebt om met uw huisdier op consultatie te komen is een huisbezoek mogelijk. Wij zijn actief in de brede regio rond Turnhout (Kempen), en in Nederland.

Openingsuren praktijk Ravels:

  • Dinsdag en donderdag tussen 18u30 en 19u30: vrije consultaties.
  • Alle andere dagen: enkel op afspraak.
Back to Top