Dierenarts voor landbouwhuisdieren

Naast grote huisdieren, behandelen we ook alle nutsdieren en landbouwhuisdieren.
Peter is erkend rundvee- en geitendierenarts in Nederland en België.

Alle nutsdieren

Peter doet aan eerstelijnsgeneeskunde bij nutsdieren, landbouwhuisdieren en hobbydieren als koeien, paarden, schapen en pluimvee. Hierbij is een snelle en accurate interventie vaak van levensbelang. Indien gevraagd komt de dierenarts ter plaatse om het dier thuis of in de stal te onderzoeken en een behandeling op te starten. 

Voor bedrijven en particulieren

Zowel rundveebedrijven als particulieren met nutsdieren in de ruime regio van Ravels, Turnhout en Baarle-Nassau kunnen beroep doen op onze expertise.

In Nederland is er een verplichte één-op-éénrelatie tussen het rundveebedrijf en de erkende rundveedierenarts. De dieren in je bedrijf worden door Peter regelmatig aan een grondige controle onderworpen en er wordt een correct en gedetailleerd vaccinatieschema opgesteld. Verder zorgt hij voor de algemene verzorging van de dieren.

Dierenarts Nysen heeft naast de praktijk in Ravels ook een vestiging te Baarle-Nassau in Nederland. Hier kunnen rundveehouders terecht voor advies en de juiste medicatie voor hun dieren.

Altijd bereikbaar

Soms is er een spoedinterventie vereist bij landbouw- en nutsdieren. Denk maar aan verlossingen, ernstige ziekte of verwondingen. Gelukkig kan je Dierenarts Nysen altijd bereiken voor de beste zorg van je dieren.

Maak een afspraak