De beste zorg voor jouw huisdieren

In onze praktijk te Ravels kan je terecht voor consultaties voor al je kleine huisdieren. Indien je niet op consultatie kan komen, is een huisbezoek mogelijk in de brede regio rond Ravels, Turnhout en Baarle-Nassau.

Deskundig advies

Een goede gezondheid van je huisdier komt niet vanzelf. Sommige dieren hebben het geluk goede genen te hebben, maar ook een evenwichtige voeding speelt een rol. Daarnaast zijn ook tandhygiëne en de nodige preventieve behandelingen (vaccinaties, ontwormen, ontvlooien,...) hierbij zeer belangrijk. Om elk dier de juiste verzorging te bieden, heeft onze praktijk een eigen apotheek. Als ervaren dierenartsen geven Peter en Nora deskundig advies en zorgen ze voor de juiste dosis van elk geneesmiddel.

Wij hebben het geluk niet enkel zieke dieren in onze praktijk te mogen ontvangen, maar als dat toch zo is, dan streven wij ernaar om tijdens de consultatie snel een correcte diagnose te stellen en waar nodig meteen de behandeling op te starten. Indien dit niet mogelijk is, verwijzen we je door naar een ervaren specialist.

Voeding

Gezonde voeding geeft een gezond huisdier! In onze praktijk ben je daarvoor aan het juiste adres. Je kan bij ons gebalanceerde diervoeding kopen van de merken Hill’s, Royal Canin, Specific, Calibra en Healthy Dog. Deze merken hebben wij op voorraad of het kan voor je besteld worden en dan is het steeds de volgende dag beschikbaar. Healthy Dog is natuurlijke diervoeding zonder onnodige toevoegingen en onze praktijk is het enige verkooppunt in de regio. Wens je vrijblijvend advies over voeding? Vragen staat vrij. We helpen je graag verder!

Kom langs voor een afspraak

Dierenarts Nysen is altijd bereikbaar. Op dinsdag en donderdag tussen 18u00 en 19u00 kan je langskomen voor een vrije consultatie in Ravels.

Voor alle andere momenten dien je eerst een afspraak te maken.

Maak een afspraak